Jaa sivu
Close
Facebook Twitter LinkedIn

#kaivonkesä2020

Tutustu avoimiin paikkoihimme ja hae nyt!
Night Lite Facebook Instagram

Kaivohuoneelle töihin kesäksi 2020

Kaivon kesään kuuluvat nauravat ihmiset, auringonsäteet ja raikkaat drinkit. Tunnelma isolla aurinkoterassilla ja sisätiloissa on kuin karnevaaleilla – iloinen ja ikimuistoinen meininki on taattu!

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa Kaivohuoneen hyväntuulista porukkaa. Katso alta avoinna olevat työpaikat ja hae rohkeasti mukaan!

Avaa video

Haemme Baarimestareita ja blokkareita kesäksi!

Oletko sinä Kaivon kesän 2020 tähti? Kaivohuone on legendaarinen juhlapaikka vailla vertaansa Helsingin Kaivopuistossa. Haemme joukkoomme ravintolamaailman moniosaajaa, jolta luonnistuu maistuvien drinkkien tai blokkauksen lisäksi kaikki ravintolan haasteet ja onnistumiset.

Ravintola toimii talviaikaan tilauksesta, ja tapahtumia on tavallisesti yhdestä kolmeen viikossa. Tapahtumat painottuvat viikonloppuihin, mutta myös arkitapahtumia on jonkin verran. Kesäkaudella ravintola on avoinna laajemmin aina keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin, sekä mahdollisesti myös muina päivinä tilauskäytössä.

Haemme nyt joukkoomme kesäkauden työntekijöitä. Osalle työntekijöistä voimme tarjota myös tulevalle talvikaudelle töitä, ja sen lisäksi on mahdollista työllistyä myös muihin ravintoloihimme. Lähetä persoonasi osoitteeseen info@kaivohuone.fi tai täytä alla oleva lomake.

Lähetä hakemuksesi

Täytä hakemus alta ja muista valita mitä tehtävää haet. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen suoraan osoitteeseen rekrytointi@kaivohuone.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta rekrytointi@kaivohuone.fi. Vastaamme kaikkiin kyselyihin muutaman arkipäivän kuluessa.

Ravintola Kaivohuone
Iso Puistotie 1
00140 Helsinki
info@kaivohuone.fi

Pöytävaraukset:
varaukset@kaivohuone.fi

Kaikki Night People Group ravintolat löydät helposti osoitteesta npg.fi

Ravintolapäällikkö

Mikko Visuri
mikko.visuri@npg.fi

Ravintolatoimenjohtaja

Mira Ritasmäki
mira.ritasmaki@npg.fi

Markkinointipäällikkö

Henri Jussila
henri.jussila@npg.fi