Jaa sivu
Close
Facebook Twitter LinkedIn

#kaivonkesä2018

Tutustu avoimiin paikkoihimme ja hae nyt!
Night Lite Facebook Instagram

Kaivohuoneelle töihin kesäksi 2018

Kaivon kesään kuuluvat nauravat ihmiset, auringonsäteet ja raikkaat drinkit. Tunnelma isolla aurinkoterassilla ja sisätiloissa on kuin karnevaaleilla – iloinen ja ikimuistoinen meininki on taattu!

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa Kaivohuoneen hyväntuulista porukkaa. Katso alta avoinna olevat työpaikat ja hae rohkeasti mukaan!

Avaa video

Oletko sinä Kaivohuoneen seuraava baarimestari?

Kaivohuone etsii uusia ihmisiä tuottamaan elämyksiä ja kohtaamisia! Etsimme baaritiskillemme moniosaajia kesäkaudelle 2018.

Arkkitehti Carl Engelin suunnittelema Kaivohuone valmistui vuonna 1838 ravintolaksi ja on siitä lähtien viihdyttänyt aikansa seurapiirejä Helsingin keskustassa. Vanhan kylpylän ravintolarakennus sijaitsee Kaivopuiston syleilyssä ja sen poikkeuksellisen upea sijainti meren rannassa, vehreässä puistossa on ainutlaatuinen ympäristö juhlillesi.

Etsimme ravintolaamme moniosaajia, joilta taittuu perus-baarityön lisäksi myös monenlaiset muut ravintolan työt. Ravintolossa järjestetään useita yksityistilaisuuksia ruokailuineen sekä monenlaisia erityyppisiä tapahtumia ja näytöksiä. Tarjoamme sinulle monipuolisen työpaikan jossa saat kokemusta monista erilaisista tilaisuuksista. Toivomme sinun olevan innovatiivinen joukkuepelaaja, joka sopeutuu nopeasti suureen henkilökuntaamme sekä tuo oman kädenjälkensä toimintaamme. Työajat painottuvat iltaan ja viikonloppuun pääasiassa ke-la välillä.

Oletko sinä Kaivohuoneen seuraava VIP-host?

Etsimme Kaivohuoneelle kesäksi 2018 VIP-hosteja tarjoilemaan ja vastaamaan asiakkaiden viihtyvyydestä. Hostina olet osa tiimiä, joka huolehtii VIP- ja lounge-alueiden asiakkaista.

Aijempi työkokemus alalta ei ole välttämätön, sillä koulutamme tehtävään. Odotamme kuitenkin VIP-hostiltamme oma-aloitteisuutta, kokemusta sosiaalisista tilanteista sekä halua kehittyä. Mikäli tunnistit itsesi ja kaipaat uusia haasteita, täytä hakemus alla!

Lähetä hakemuksesi

Täytä hakemus alta ja muista valita mitä tehtävää haet.

Yhteystiedot

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta rekrytointi@kaivohuone.fi. Vastaamme kaikkiin kyselyihin muutaman arkipäivän kuluessa.

Ravintola Kaivohuone
Iso Puistotie 1
00140 Helsinki
info@helsinginkaivohuone.fi

Ravintolapäällikkö

Mikko Visuri
mikko.visuri@npg.fi

Ravintolatoimenjohtaja

Mira Ritasmäki
mira.ritasmaki@npg.fi

Markkinointipäällikkö

Henri Koskinen
henri.koskinen@npg.fi