Tervetuloa Kaivohuoneelle

Tilaisuus tulossa? Varaa Kaivohuone käyttöösi. Kysy lisää yhteys@eventm2.fi
Osta liput
Night Lite Facebook Instagram

Kaivohuone
“Pink Lady”

Arkkitehti Carl Engelin suunnittelema Kaivohuone valmistui vuonna 1838 ravintolaksi ja on siitä lähtien viihdyttänyt aikansa seurapiirejä Helsingin keskustassa. Vanhan kylpylän ravintolarakennus sijaitsee Kaivopuiston syleilyssä ja sen poikkeuksellisen upea sijainti meren rannassa, vehreässä puistossa on ainutlaatuinen ympäristö juhlillesi.

Täältä voit katsoa miltä Kaivohuone näyttää. Hyppää 3D kierrokselle klikkaamalla tästä!

Kaivohuone on varattavissa ympäri vuoden mihin tahansa yksityis- tai yritystilaisuuksiin. Lue lisää:

Yritysmyynti

Liity postituslistalle

Olet liittynyt postituslistalle!

Tapahtumat

11.12.21

Finest FM Presents: SMILERS

Finest FM Presents: SMILERS

Kello: 21.00 | Liput:25€ | Ikäraja: 18

11. detsember - Traditsiooniline jõulupidu Helsingis, ööklubis Kaivohuone. Väärikale aastale aitab punkti panna Jõuluvana lemmik - legendaarne SMILERS.

Lue kuvaus

18.12.21

Julfest & Joulujuhlat

Julfest & Joulujuhlat

Kello: 22.00 | Liput:5-10€ | Ikäraja: 18

Joulujuhlia et halua jättää väliin! Tapahtuma tarjoaa tuttuja kasvoja, ja meidän mahtavat DJ:t pitävät huolen siitä, että menoa riittää koko illan ajan! Kannattaa saapua ajoissa niin ehdit saada lahjan Jägermeisterilta. HAPPY HOUR klo. 22.00-23.00 kaikki juomat -50% *yksi tuote/asiakas/tilaus* -LIPUT & PÖYDÄT- Early Bird - 5€ (sisältää talon juomalipun) Early Bird VIP 10€ (sisältää lasin kuohuviiniä & sisäänpääsyn VIP jonon kautta) Lippuja voi myös ostaa OVELTA. Pöydät: varaukset@kaivohuone.fi -INFO- Paikka: Kaivohuone, Iso Puistotie 1 Milloin: lauantaina 18.12. klo. 22.00-04.30 Liput: kide.app & ovelta Tervetuloa keskustan parhaimpiin joulujuhliin! HUOM! Asiakkailta vaaditaan koronapassi.

Lue kuvaus

25.12.21

HOLIDAYS WITH THE FAM

HOLIDAYS WITH THE FAM

Kello: 21.00 | Liput:10€ | Ikäraja: K18

Mistä on täydellinen joulu tehty? No parhaasta HOUSE musiikista tietenkin! Ja nyt sitä olisi tarjolla koko taianomaisen yön verran upeiden resident artistiemme sekä erikoisvieraan MK8:n tähdittämänä! Nappaa siis joulumielen lisäksi mukaan parhaat tanssimoovisi ja hyppää mukaan! LIPUT & PÖYDÄT *Early Bird - 6€ (sisältää talon juomalipun) *Early Bird VIP - 12€ (sisäänpääsy tapahtumaan VIP jonon kautta & lasin kuohuviiniä) Lippuja voi myös ostaa OVELTA. Pöydät: varaukset@kaivohuone.fi MISSÄ: Kaivohuone, Iso puistotie 1 MILLOIN: Perjantaina, 25.12. klo. 21.00 - 04.30 LIPUT: Kide.app & ovelta

Lue kuvaus

31.12.21

NYE 2022

NYE 2022

Kello: 21.00 | Liput:5-16€ | Ikäraja: K18

On aika painaa vuosi 2021 historiaan ja toivottaa vuosi 2022 tervetulleeksi tyylillä! Mikäpä olisikaan parempi paikka tähän kuin Kaivohuone! Project Helsingillä on tarkoitus palata takaisin tutuille pelipaikoille Kaivohuoneelle ja järjestää kaikkien aikojen UV-juhlat! Tänäkin vuonna kattoon viritetään jälleen verkko täynnä ilmapalloja, jotka pudotetaan tanssilattian päälle tasan klo 24:00! Illan musiikista vastaa Weksi ja Dj Santtos – Weksi (tiktokissa @weksi) on soittanut osana Frat House Brothers kokoonpanoa ja kiertänyt Suomea usean vuoden ajan. Dj Santtos taas on erityisen tunnettu miksauksistaan ja mashupeista. Nämä herrat tulevat takaamaan kaikkien aikojen UV:n! Myyntiin tulee myös pieni määrä VIP-lippuja. Näidenkin määrä on rajoitettu ja laskettu tarkasti, jotta VIP oikeasti tarkoittaisi VIPpiä eikä jonottamista. VIP-liput oikeuttavat sisäänpääsyyn vip-jonosta. Liput: bit.ly/uv22 Pöytävaraukset ja seuruetiedustelut: vip@day2.fi 21.00 - 04.30 Kaivohuone Iso Puistotie 1 K-18

Lue kuvaus

Päivisin

Aukioloajat

Kaivohuoneella juhlitaan perjantaisin ja lauantaisin 22:00 - 05:00

Terassimme palvelee elokuussa:
King Kebab avoinna joka päivä 10:30-22:30
Terassibaari pe ja la 20:00-05:00
Yökerho pe ja la 22:00-05:00
Anniskelu päättyy tuntia ennen sulkemista. Ruokakojuissa myös anniskeluoikeudet!

Palvelut

A-oikeudet

Menu

Katso menu

Iltaisin & Öisin

Kesäöisin palvelemme perjantaisin ja lauantaisin. Muina päivinä ja kesäkauden ulkopuolella ravintolan voi varata omiin juhliin.

Aukioloajat

Kesäöisin palvelemme perjantaisin ja lauantaisin. Muina päivinä ja kesäkauden ulkopuolella ravintolan voi varata omiin juhliin.

Palvelut

A-oikeudet
Ruokaa, juomaa yms.

Menu

Kesäöisin palvelemme perjantaisin ja lauantaisin. Muina päivinä ja kesäkauden ulkopuolella ravintolan voi varata omiin juhliin.

Katso menu

Pöytävaraukset

Varaa itsellesi pöytä laittamalla meille viestiä osoitteeseen varaukset@kaivohuone.fi

Aukioloajat

Olemme auki viikonloppuisin myös kesäkauden ulkopuolella perjantaisin ja lauantaisin tapahtumien mukaan. Katso lisätiedot tapahtumat-osiosta. Muina päivinä ravintolan voi varata omiin juhliin, lisätietoja osoitteesta info@kaivohuone.fi. Raipen Grilli palvelee isojen tapahtumien puitteissa.

Yhteystiedot

Ravintola Kaivohuone
Iso Puistotie 1
00140 Helsinki
info@helsinginkaivohuone.fi

Pöytävaraukset:
varaukset@kaivohuone.fi

Kaikki Night People Group ravintolat löydät helposti osoitteesta npg.fi

Yksityis- ja yritystilaisuudet

Haluatko viettää ravintolaillan omassa porukassasi? Vai tarvitsetko yrityksellesi tai työryhmällesi sopivan kokoontumispaikan?

Katso lisää osoitteesta eventm2.fi tai laita suoraan viestiä yhteys@eventm2.fi

Täältä voit katsoa miltä Kaivohuone näyttää. Hyppää 3D kierrokselle klikkaamalla tästä!

Ravintolapäällikkö

Mikko Visuri
mikko.visuri@npg.fi

Ravintolatoimenjohtaja

Mira Ritasmäki
mira.ritasmaki@npg.fi

Markkinointipäällikkö

Henri Jussila
henri.jussila@npg.fi

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia! Pyrimme vastaamaan kaikkiin palautteisiin / tiedusteluihin kolmen arkipäivän sisällä.

Toukokuusta elokuuhun olemme avoinna keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Syyskuusta huhtikuuhun olemme avoinna tilauksesta. Syyskuusta huhtikuuhun järjestettävät yleisölle avoimet tapahtumat löydät tapahtumakalenteristamme.

Löytötavarat

Toimitamme kaikki löytötavarat alkuviikosta Suomen Löytötavarapalveluun.

Puhelinpalvelu
0600 41006
(1.97€/min+pvm)

 

 

http://www.loytotavara.net