Jaa sivu
Close
Facebook Twitter LinkedIn

#kaivonkesä2017

Tutustu avoimiin paikkoihimme ja hae nyt!
Night Lite Facebook Instagram

Kaivohuoneelle töihin kesäksi 2017

Kaivon kesään kuuluvat nauravat ihmiset, auringonsäteet ja raikkaat drinkit. Tunnelma isolla aurinkoterassilla ja sisätiloissa on kuin karnevaaleilla – iloinen ja ikimuistoinen meininki on taattu!

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa Kaivohuoneen hyväntuulista porukkaa. Katso alta avoinna olevat työpaikat ja hae rohkeasti mukaan!

Avaa video

Oletko sinä Kaivohuoneen seuraava promoottori?

Legendaarinen Kaivohuone hakee uusia promoottoreita työskentelemään asikashankinnan parissa ja markkinoimaan erilaisia biletapahtumia. Promootiotiimin jäsenenä toimit Kaivohuoneen markkinoinnin tukena vastaten yhdessä Kaivohuoneen promootiosta.

Haemme nyt henkilöitä, joilta onnistuu työnteon lisäksi hauskanpito. Mikäli olet sosiaalinen, kiinnostunut tutustumaan uusiin ihmisiin ja halukas työskentelemään yhdessä legendaarisimmista yökerhoista, hae rohkeasti mukaan. Emme edellytä sinulta aijempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Oletko sinä Kaivohuoneen seuraava VIP-host?

Etsimme Kaivohuoneelle kesäksi 2017 VIP-hosteja tarjoilemaan ja vastaamaan asiakkaiden viihtyvyydestä. Hostina olet osa tiimiä, joka huolehtii VIP- ja lounge-alueiden asiakkaista.

Aijempi työkokemus alalta ei ole välttämätön, sillä koulutamme tehtävään. Odotamme kuitenkin VIP-hostiltamme oma-aloitteisuutta, kokemusta sosiaalisista tilanteista sekä halua kehittyä. Mikäli tunnistit itsesi ja kaipaat uusia haasteita, täytä hakemus alla!

Lähetä hakemuksesi

Täytä hakemus alta ja muista valita mitä tehtävää haet.

Yhteystiedot

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta rekrytointi@kaivohuone.fi. Vastaamme kaikkiin kyselyihin muutaman arkipäivän kuluessa.

Ravintola Kaivohuone
Iso Puistotie 1
00140 Helsinki
info@helsinginkaivohuone.fi

Ravintolapäällikkö

Jenna Achren
jenna.achren@npg.fi

Ravintolatoimenjohtaja

Mira Ritasmäki
mira.ritasmaki@npg.fi

Markkinointipäällikkö

Henri Koskinen
henri.koskinen@npg.fi